Асфалтиране – полагане на асфалт от професионалисти в София. Предлагаме и събаряне на сгради, къртачни услуги, извозване на строителни отпадъци.

асфалтиране
асфалтиране

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за полагане на асфалт със съвременна техника. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за асфалтирането.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за полагане на асфалт в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, събаряне на сгради и асфалтиране, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Цени за асфалтиране / Полагане на асфалт

  • асфалтиране на пътища;
  • асфалтиране на тротоари;
  • асфалтирана на паркинги;
  • асфалтиране на алеи;
  • асфалтиране на дворове;

Цени по договаряне след безплатен оглед!

Асфалтиране
Асфалтиране

 

Асфалтиране, какво предлагаме?

Асфалтирането на пътища, улици, паркинги, тротоари, дворове и алеи. Полагане на асфалтова настилка. Запълване на пукнати в асфалта – машинно или ръчно. Поддръжка на асфалтови обекти на клиенти. Ремонт на стари асфалтирани пътища.

Правим отстъпки за по-големи поръчки, за полагане на асфалт (асфалтиране).

Афсфалтирането е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при полагането газове, които са вредни за здравето. Нашите работници са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

полагане на асфалт
полагане на асфалт

Ние знаем всичко, за полагане на асфалт, защото сме професионалисти. При полагане на асфалт се прилагат различни техники, в зависимост от атмосферните условия.

Ако имате нужда от асфалтиране на: алея, паркинг, улица или тротоар – то ние сме на разположение. Нашият екип ще свършите работата качествено и максимално бързо. Наемете нашия екип за асфалтиране, и ще станете свидетел на разликата с много други фирми.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Полагане на асфалт услуги с модерна техника

полагане на асфалт
полагане на асфалт

В момента за полагане на асфалт се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Къртене на бетон – опасности

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.