Къртачни услуги от фирма, с гарантирано качество и изгодни цени – добре дошли при „Майсторите“. Ние сме фирма, за къртачни услуги, която ще се погрижи да получите качествени услуги за къртене при най-добро съотношение цена-качество в София.

къртачни услуги

Благодарим ви за интересът, към нашите къртачни услуги. Ние предоставяме широк набор от свързани услуги, в това число: къртене на бетон и тухли, къртене на баня с теракот и фаянс, къртене на стени, демонтаж на прозорци и дървени каси. Освен това предлагаме събаряне на цели сгради и полагане на асфалт.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Каква е разликата между „Кърти чисти извозва“ и „Къртачни услуги“?

В град София много фирми като нас, за къртачни услуги, рекламират услугата си като „кърти чисти извозва“. Има се предвид, че се предлага пълен цикъл: 1. къртене на всичко, което е нужно, 2. почистване на прахоляка, 3. извозване до сметище на отпадъците.

къртачни услуги
къртачни услуги

В общи линии, това е цикълът на къртачните услуги, а по-долу ще разкажем по-подробно с няколко примери и цени за някои услуги за къртене.

къртачни услуги
къртачни услуги

Първи етап от къртачните услуги:

В първият етап от къртачните услуги, при вас пристига екипот хора с къртачна техника. Той планира и извършва работата, била тя разбиване стените, пробиване или разбиване на пода, плочките или друго, което е нужно.

Втори етап от къртачните услуги

Служители на фирмата ни за къртачни услуги почистват и събират в чували разбитите остатъци от зидарията, бетона или плочките.

Трети етап от къртачните услуги

Това е и последния, финален и естествен край. Чувалите се товарят на камионите и след това се извозват до строителните отпадъци до депо.

Как се предлагат къртачните услуги в София?

Ние сме добра фирма за къртачни услуги в София и разполагаме с качесвена техника за разбиване. Притежаваме собствен транспорт (камиони), за извозване до сметищата на града. Всичко това се извършва от обучени работници, оборудвани с лични предпазни средства.

Къде се извозва отпадъка от къртенето?

Сметта останала след къртенето се извозва до сметище. В цената на къртачните услуги са включени надниците на работниците, таксата за извозване на отпадъците до сметище, цени за горивото, поддръжка на техниката, минимална печалба и разбира се разходите за реклами, без които и вие не бихте попаднали на този уеб сайт.

извозване на строителни отпадъци
извозване на строителни отпадъци

Цена за къртене

В цената за къртене са включени всички разходи и вие плащате цената, която е обявена при огледа на имота.

Извозване на строителни и битови отпадъци 60 лв. На курс
Изнасяне на строителни отпадъци с чували, тегло от 20 до 25 кг. от първи етаж от 2 лв. / бр.
За всеки следващ етаж по договаряне
Къртене на бетон до 12 см. цени от 35 лв. кв. м.
Къртене на тухла 10 лв. кв. м.
Къртене на блокчета „Итонг“ до 15/20 см. цени от 7 лв. кв. м.
Къртене на плочки цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на мозайка цени от 6 лв. кв.м.
Къртене на мазилка цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на теракол цени от 3 лв. кв. м.
Къртене на гипсокартон с профилите цени от 7 лв. кв. м.
Къртене на асфалт цени от 15 лв. до 5-7 см.
Къртене на дюшеме цени от 10 лв. кв. м.
Къртене на подпрозорец от бетон 160 лв. за брой
Къртенена подпроцорец от тухли 100 лв. за брой
Пробиване на отвори за врати в бетонна стена цени за 1 бр. 120 лв.
Пробиване на отвори за врати в тухлена стена цени за 1 бр. от 80 лв

Има ли разлика при къртене на голям и малък имот при формиране на цената?

Да, когато имате за къртене по-голям имот, вие ще получите и съответната отстъпка за количество.

къртачни услуги
къртачни услуги

Какво е важно да знаем, когато поръчваме къртачни услуги?

Цената се формира и от якостта на материали, например тухлите се къртят много по-лесно от 30 годишен бетон, от който е изграден пода в стари блокове или пък под прозоречното пространство, което се изкъртва при усвояване на балконите.


Добрите сайтове изискват качествена поддръжка. За този сайт се грижи наш партньор специализиран в разработката на сайтове, тяхната оптимизация и поддръжка.

Партньор: поддръжка на сайт

Къртене на бетон от фирма за професионални къртачни услуги. Ние предлагаме богат набор от къртачни услуги в София.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на бетон със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на бетон в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

За къртене на бетон, какво предлагаме?

Къртенето на бетон е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона (както и тухлите, замазките, плочките и други) са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

къртене на бетон
къртене на бетон

Ние знаем всичко, за къртенето на бетон, който има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Къртачните ни услуги са с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

къртене на бетонна плоча
къртене на бетонна плоча

Къртене на бетон – опасности

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.