Извозване на строителни отпадъци от фирма за професионални къртачни услуги „Майсторите“. Освен извозване на строителни отпадъци, предлагаме богат набор от къртачни услуги в София. Извозването на отпадъците до депо за смет..

къртене на бетон

Освен извозване на строителни отпадъци, предоставяме качествени услуги, за къртене на бетон със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Извозване на строителни отпадъци – какво е важно?

На първо място е добре да се доверите на фирма, каквато сме ние, която ще ви гарантира и докаже, че извозва отпадъците до официално сметище. Това се доказва с разписка за депонираните отпадъци.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на бетон в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Извозване на строителните отпадъци, какво предлагаме?

Извозване на строителни отпадъци е трудоемка задача, тъй като след приключване на къртачните работи, се налага извозване от обекта на строителните отпадъци. Това обикновено става в чували с тегло от 20 до 30 килограма, които след това се превозват до депо за отпадъци.

извозване на строителни отпадъци
извозване на строителни отпадъци

Къртачни услуги с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

След приключване на къртенето, идва ред на извозване на строителни отпадъци, което ние предлагаме да извършим за Вас на конкурентни цени.

Извозване на строителни отпадъци
Извозване на строителни отпадъци

Извозването на отпадъците е след събаряне на сгради и къщи в София

Предлагаме професионално събаряне на сгради по механичен способ. Разрушаването на сградите се извършва частично от хора с ръчни къртачни инструменти, а останалата част с големи механизирани машини.

След като приключим работата, ние събираме и извозваме до сметище строителните отпадъци.

разрушаване на сгради
разрушаване на сгради, събаряне на сгради

Разрушаване на сгради – какво предлагаме?

Цените зависят от обемът работа, която трябва да се свърши. Освен това има значение каква част ще бъде извършена ръчно (частично събаряне на сгради) и каква от големи машини. Отделно се таксува извозването на строителните отпадъци до сметище.

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.