Къртене на баня от фирма за професионални къртачни услуги. Ние предлагаме богат набор от къртачни услуги в София.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на баня със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на баня в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Цени за къртене на баня

Къртене на фаянс, теракота цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на фаянс с мазилка цени от 5 лв. кв. м.
Къртене на мозайка цени от 6 лв. кв. м.
Къртене на тоалетна цени за 1 бр. 20 лв.
Къртене на мивка цени за 1 бр. 20 лв.
Къртене на вана цени за 1 бр. 80 лв.
Къртене на теракол цени от 3 лв. кв. м.
Къртене на мазилка цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на замазка до 5 см. цени от 5 лв. кв. м.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

къртене на баня
къртене на баня

За къртене на баня, какво предлагаме?

Къртенето на баня е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона (както и тухлите, замазките, плочките и други) са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Ние знаем всичко, за къртенето на бетона, който има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Къртене на банята с модерна техника

В момента за разбиване на плочките и мазилката или иначе казано – къртенето на баня се използват ръчни къртачи. Ние предлагаме освен къртене на баня, много други услуги, включително къртене на стени, къртене на подпрозорец, къртене на бетонни стени, пробилане на стена, за изграждане на врати и прозорци.

къртене на баня
къртене на баня

Къртене на бетон – опасности

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.