Къртене на бетон от фирма за професионални къртачни услуги. Ние предлагаме богат набор от къртачни услуги в София.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на бетон със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на бетон в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Къртене на бетон до 12 см. цени от 35 лв. кв. м.
Пробиване на отвори за врати в бетонна стена 120 лв./ бр.
Къртене на подпрозорец от бетон от 160 лв. / бр.
Къртене на кухненски комин от бетон от 80 лв. / бр.
Пробиване на отвори за врати в бетонна стена от 120 лв. / бр.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

За къртене на бетон, какво предлагаме?

Къртенето на бетон е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона (както и тухлите, замазките, плочките и други) са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

къртене на бетон
къртене на бетона

Ние знаем всичко, за къртенето на бетона, който има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Къртачни услуги с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

къртене на бетонна плоча
къртене на бетонна плоча

Къртене на бетон – опасности

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.