Къртене на подпрозорец от фирма за професионални къртачни услуги. „Майсторите“ предлагаме къртене на подпрозорец в София на разумна цена. Вижте подробности по-долу.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на подпрозорец със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на подпрозорец в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Цени за къртене на подпрозоречни отвори

Къртене на подпрозорец от бетон цени от 160 лв. бр.
Къртенена подпроцорец от тухли цени от 100 лв. бр.
Пробиване на отвори за врати в бетонна стена цени от 120 лв. бр.
Пробиване на отвори за врати в тухлена стена цени от 80 лв. бр.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Къртене на подпрозорец, какво предлагаме?

Къртенето на подпрозорец е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона (както и тухлите, замазките, плочките и други) са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Къртене на подпрозорец
Къртене на подпрозорец

Ние знаем всичко, за къртенето на бетона, от който обикновено е изграден подпрозорецът, а той има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Къртачни услуги с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Къртене на подпрозорец – опасности

Важно е при Къртене на подпрозорец да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.