Къртене на стени от фирма за професионални къртачни услуги в София. „Майсторите“ предлагаме богат набор от къртачни услуги.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на стени със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на стени в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Цени за къртене на стени

Къртене на панелни стени цени от 35 лв. кв. м.
Къртене на тухлена стена цени от 10 лв. кв. м.
Къртене на стени от блокчета „Итонг“ цени от 7 лв. кв. м.
Къртнена на стена от гипсокартон с профилии цени от 7 лв. кв. м.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

За къртене на стени, какво предлагаме?

къртене на стени
къртене на стени

Къртенето на стените е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона, тухлите, замазките, плочките и други, са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Ние знаем всичко, за къртенето на стените, който има различна якост. За това и при къртенето на стените се прилагат различни техники, в зависимост от вида на стената, колко са стари тухлите и друго.

Къртачни услуги с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Къртене на бетонни и тухлени стени – опасности

Важно е при къртенето на бетон или тухли, да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето е много силен, а в процеса на работа хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.