Кърти Чисти Извозва от фирма за професионални къртачни услуги. Ние предлагаме богат набор от къртачни услуги в София.

къртене на бетон

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги от гамата на Кърти Чисти Извозва със съвременна техника. Можете да поръчате нашите услуги както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга – Кърти Чисти Извозва в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Кърти Чисти Извозва нашите цени

Извозване на строителни и битови отпадъци 60 лв. На курс
Изнасяне на строителни отпадъци с чували, тегло от 20 до 25 кг. от първи етаж от 2 лв. / бр.
За всеки следващ етаж по договаряне
Къртене на бетон до 12 см. цени от 35 лв. кв. м.
Къртене на тухла 10 лв. кв. м.
Къртене на блокчета „Итонг“ до 15/20 см. цени от 7 лв. кв. м.
Къртене на плочки цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на мозайка цени от 6 лв. кв.м.
Къртене на мазилка цени от 4 лв. кв. м.
Къртене на теракол цени от 3 лв. кв. м.
Къртене на гипсокартон с профилите цени от 7 лв. кв. м.
Къртене на асфалт цени от 15 лв. до 5-7 см.
Къртене на дюшеме цени от 10 лв. кв. м.
Къртене на подпрозорец от бетон 160 лв. за брой
Къртенена подпроцорец от тухли 100 лв. за брой
Пробиване на отвори за врати в бетонна стена цени за 1 бр. 120 лв.
Пробиване на отвори за врати в тухлена стена цени за 1 бр. от 80 лв

За Кърти Чисти Извозва, какво предлагаме?

Кърти Чисти Извозва е по същество разрушаване на бетонни, тухлени стени или премахване на настилки от плочки и мозайка. Това е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона, почистват и извозват отпадъците са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Кърти Чисти Извозва
Кърти Чисти Извозва

Ние знаем всичко, за къртенето на бетона, който има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Кърти Чисти Извозва с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – Кърти Чисти Извозва на бетонни или тухлени стени или сгради, се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Къртене на бетон – опасности

Важно е при къртенето на бетон да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.

При нужда от международен транспорт, може да разчитате на нашите партньори.