Разрушаване на сгради от фирма за професионални къртачни услуги „Майсторите“. Ние предлагаме събаряне на сгради в София на разумни цени по договаряне.

Разрушаване на сгради
Разрушаване на сгради / събаряне на сгради в София

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за разрушаване на сгради със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки, от които са изградени по-старите и нови сгради.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за събаряне на сгради в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Цени за разрушаване на сгради

Цените за услугата ни няма как да бъде твърда, тъй като сградите, които подлежат за събаряне са различни. За това и цена за разрушаване на сградата можем да дадем след предварителния оглед и оценка на количеството строителни отпадъци, приблизителния брой курсове на камионите, за извозването им. Ще извършим и оценка на необходимите работници, сроковете и кога можем да го включим в своя график.

Предлагаме услугата за разрушаване на сгради в София и околните селища. Нашата гаранция е, че за събаряне на сгради в София и областта ще получите възможно най-добри цени.

Цени за разрушаване на сгради – по договаряне след безплатен оглед.

Вижте всички цени за къртачни услуги. Или се свържете с нас, оглед и оферта с гарантирано добри цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Още за цени за събаряне на сгради в София

Държим да отбележим, че събарянето на сгради е тежка задача, която налага ангажиране на не малко хора, както при механично, така и при частичното ръчно събаряне на стени или колони. Отделно след събарянето е необходимо да се съберат и извозят строителните отпадъци, до специализирано депо, което е едно не малко перо.

Ние можем да дадем добри цени за събаряне на сгради, тъй като разполагаме със модерна техника и обучени специалисти с познания за ръчния демонтаж и за събарянето на цялата сграда. Има разлика при цените за събаряне на различните типове обекти, защото къща и вила са по-малки обекти, от складове или бивши заводи.

Има значение за събарянето на сградата и вида на конструкцията – железобетон, тухли, прозорци, подборни колони и други.

Събаряне на сгради и къщи в София

Занимаваме се с професионално събаряне на сгради по механичен способ. Разрушаването на сградите се извършва частично от хора с ръчни къртачни инструменти, а останалата част с големи механизирани машини.

разрушаване на сгради
разрушаване на сгради, събаряне на сгради

Особености на конструкцията при събаряне на сграда

Разбира се, че преди да се пристъпи към работа се извършава планиране на операцията. При събаряне на сгради първо се прави експертна оценка на особеностите на конструкцията и, какъв е вида на строителните материалите. Има значение как е изградена, какво е количеството и качеството на използвания железобетон, колони, къде са противозаметръсните шайби. Нашите специалисти и понякога външни консултанти внимателно изготвят план за действие.

Разрушаване на сгради – какво предлагаме?

Цените зависят от обемът работа, която трябва да се свърши. Освен това има значение каква част ще бъде извършена ръчно (частично събаряне на сгради) и каква от големи машини. При разрушаване на сгради, отделно се таксува извозването на строителните отпадъци до сметище.

ръчно събаряне на сгради
ръчно разрушаване на сгради

Ние знаем всичко, за къртенето на бетона при разрушаване на сгради, който има различна якост. За това и при къртенето на бетон се прилагат различни техники, в зависимост от възрастта на бетоновата повърхност, която ще къртим. Разбира се, че има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча, дали е панел или излята.

Събаряне на сгради от железобетон

Голяма част от съвременните сгради са изградени от железобетон, а по време на социализма има и модулни сгради от железобетон – така наречените панели. За събаряне на тези сгради се използва по-различна техника (като метод на работа при разрушаването на сградата) от тези при кирпич. Ние притежаваме достатъчно умения и съвременна, специализирана техника, за събаряне на сгради от железобетон.

При разрушаване на бетонни плочи, стени, панели, постаменти се използват мощни машини. Нашите специалисти са подготвени да използват правилно и безопасно тези мощни машини прецизно и безопасно. Следващата стъпка е, разбира се генерираният от къртенето при събарянето на сградата строителен отпадък, да бъде събран и извозен с камиони.

Разрушаване на сгради с модерна техника

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при разрушаване на сгради, които са промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон в сградата за разрушаване, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалистите в събаряне на сгради.

къртене на бетонна плоча
къртене на бетонна плоча

Събаряне на сгради – опасности

Важно е при къртенето на бетон в процеса на събаряне на сгради да не сте в непосредствена близост до работниците. Те са оборудвани със защитни очила, работно облекло, каски, ръкавици, шумозаглушители за предпазване на слуха.

Имайте предвид, че шумът от къртенето на бетон при разрушаване на сгради е много силен, а в процеса на работа от бетона хвърчат много малки камъчета, които могат да ви наранят.

Ние сме професионална фирма за кърти чисти извозва услуги, персоналът ни е с опит и ние наистина знаем какво правим. Работим бързо и качествено, на възможно най-ниски цени.