Събаряне на къщи и събаряне на сгради в София, от фирма специализирана в тази дейност. Ние сме „Майсторите“ на събарянето на сгради.

Днес ще говорим само за събарянето на сгради, като събарянето на къщи е само една от многото опции, когато говорим за събаряне на сгради. Ние работим по механичен метод, по-долу ще разкажем повече.

Каква е разликата между събаряне на сгради и събаряне на къщи? Разбира се, къщата е само един от многото видове сгради. Ние предлагаме събаряне на малки и големи къщи, но и събаряне на големи сгради. При нас може да разчитате на професионализъм при механичното събаряне на сгради.

Събаряне на сгради

разрушаване на сгради
разрушаване на сгради

Държим да отбележим, че събарянето на сгради е тежка задача, която налага ангажиране на не малко хора, както при механично, така и при частичното ръчно събаряне на стени или колони. Отделно след събарянето е необходимо да се съберат и извозят строителните отпадъци, до специализирано депо, което е едно не малко перо.

Ние можем да дадем добри цени за събаряне на сгради, тъй като разполагаме със модерна техника и обучени специалисти с познания за ръчния демонтаж и за събарянето на цялата сграда. Има разлика при цените за събаряне на различните типове обекти, защото къща и вила са по-малки обекти, от складове или бивши заводи.

Има значение за събарянето на сградата и вида на конструкцията – железобетон, тухли, прозорци, подборни колони и други.

Събаряне на сгради и къщи в София – занимаваме се с професионално събаряне на сгради по механичен способ. Разрушаването на сградите се извършва частично от хора с ръчни къртачни инструменти, а останалата част с големи механизирани машини.

Къртене на мозайка

Къртене на мозайка е само една от многото ни услуги за къртене. Има много подове настлани с мозайка, в по-старите жилища в София и страната. Освен това застлани с мозайка са и много жилища. При обновяването им, се налага да се прилага къртене на мозайка. За това и ние предлагаме тази услуга.

One thought on “Събаряне на къщи и събаряне на сгради”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.