Къртене на стени и събаряне на сгради от фирма за професионално къртене. Ние къртим бетон, стени, баня, но и събаряме сгради.

Къртене на стени и събаряне на цели сгради в София е темата на днешния материал, надяваме се да сме полезни и да е интересно.

Къртене на стени

къртене на подпрозорец
къртене на стени

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на стени със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на стени в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Къртенето на стените е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при къртачната услуга прах. Нашите работници, които къртят бетона, тухлите, замазките, плочките и други, са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Ние знаем всичко, за къртенето на стените, който има различна якост. За това и при къртенето на стените се прилагат различни техники, в зависимост от вида на стената, колко са стари тухлите и друго.

Събаряне на сгради

разрушаване на сгради
разрушаване на сгради

Държим да отбележим, че събарянето на сгради е тежка задача, която налага ангажиране на не малко хора, както при механично, така и при частичното ръчно събаряне на стени или колони. Отделно след събарянето е необходимо да се съберат и извозят строителните отпадъци, до специализирано депо, което е едно не малко перо.

Ние можем да дадем добри цени за събаряне на сгради, тъй като разполагаме със модерна техника и обучени специалисти с познания за ръчния демонтаж и за събарянето на цялата сграда. Има разлика при цените за събаряне на различните типове обекти, защото къща и вила са по-малки обекти, от складове или бивши заводи.

Има значение за събарянето на сградата и вида на конструкцията – железобетон, тухли, прозорци, подборни колони и други.

Събаряне на сгради и къщи в София – занимаваме се с професионално събаряне на сгради по механичен способ. Разрушаването на сградите се извършва частично от хора с ръчни къртачни инструменти, а останалата част с големи механизирани машини.

Къртене на мозайка

Къртене на мозайка е само една от многото ни услуги за къртене. Има много подове настлани с мозайка, в по-старите жилища в София и страната. Освен това застлани с мозайка са и много жилища. При обновяването им, се налага да се прилага къртене на мозайка. За това и ние предлагаме тази услуга.

4 thoughts on “Къртене на стени и събаряне на сгради”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.